lørdag 20. april 2013

MESSEKONSEPTET.

INTERIØR & BOLIGMESSEN I BERGEN HAR POSISJONERT SEG OG UTVIDES!

Men......
Uten følgere, entusiaster, bransje og publikummere - ingen messe! Så enkelt er det.
Takk til dere alle sammen.

Nå jobbes det for fullt med årets messekonsept. Vi håper du har satt av dato 18-20 oktober. Gleder oss til å se deg!
Det er viktig for oss i messeteamet å tydeliggjøre våre spesialiteter som vi har skiltet med helt fra vi etablerte messen i 2011. Vi er opptatt av orginalitet og ferskvare. Vi skal skreddersy et konsept som gir opplevelser.Vi bruker lang tid på å fylle messen med et komplett innhold. Populære godbiter som vi er stolt av å si er gode kvaliteter for messen er blant annet:BLOGGTREFF:
UTVIDES NÅ TIL SOSIALT MEDIETREFF - Messens bloggtreff ble etablert i 2011 og for mange er dette blitt årets store  happening. I tillegg betyr treffet NETWORKING, fine businessrelasjoner skapes på kryss og tvers i Norges land.Vi har tenkt at Instagram er kommet for å bli og vi synes det er flott. Vi kan nemlig gjøre treffet større og inkludere flere!
Bloggtreffet blir derfor i år utvidet til
SOSIALT MEDIETREFF - mer info kommer neste uke, med link til påmelding.

SOSIALT MEDEITREFF 2013 -
LINK TIL PÅMELDING KOMMER SNAREST.
 messens pH7 - Siden vi har et sterkt fokus på design og kvalitet, har vi et eget område for designere, spesielt retter vi blikket mot NORSK DESIGN. Mange norske designere står på PH7 listen i år. Gled dere!

Andreas Engesvik deltok i fjor og vi ønsker han også velkommen i år.
 
Lars B Fjetland er blitt et velkjent navn etter hvert, også i internasjonal sammenheng.  

 
KUNST  - en stolthet, virkelig. Vi jobbet i 2010 grundig for denne ideen, en idè om at kunst måtte ut til folket i større grad.  I dialog med flere veletablerte gallerier og kunstnere fikk vi dette til."Kunst til folket!".  Vi ville gjøre avstanden til kunstopplevelser mindre, og vi ville koble design og kunst i større grad.  Årets Kunstnernavn publiseres snarlig. Følg med.
Det må sies at messens kjennemerke, den enkle stilfulle kunststolen designet av Ingri Egeberg, er helt spesielt for messen vår.messens Pop up - en stand som popper up lørdags morgen - og pakkes ned igjen på kveldstid:-) Det er en populær bransjeperson som får tildelt denne plassen. Vent og se årets Pop up - du vil bli begeistret!
Therese Sennerholt - fjorårets Pop Up
 messens Speedstyling - utviklet i fjor med stor suksess.
Det er messens sosiale medierådgiver Heidi som er primus motor for messens speedstyling
Messens sosiale medierådgiver - "Fru Fly".

 Hvem blir årets speedstylist mon tro? Kanskje blir det deg? Det var fantastiske Per Olav Sølvberg som vant i fjor. Informasjon om konkurransen kommer. Følg med. P.S vi har en svært så eminent jury!

 
 
 Per Olav Sølvberg - verdig vinner av fjorårets Speedstyling.
 
messens Designregi - hvert år utvikler vi en egen designregi som vises på messens lounge, kafe og scene områder. Vi vil at du skal trives, slappe av, nyte alle inntrykkene og BLI der hele helgen.
Designregien er trendy og overraskende.

Messens dyktige designrådgiver Siw Haveland skreddersyr
designregien hvert år for messen, og for DEG!
Snart får du vite den.

messens smaker - vi skaper en messehall med bøttevis av bobler, kaffe, te og gode smaksopplevelser. Klart det - design og mat hører sammen og skal nytes! Vi har også en litt spesiell overraskelse i år, vent og se;-O) 
Til sist må det nevnes at den velregisserte lanseringsscenen vår, som alltid fylles med spennende innhold, vil også i år inneholde foredrag, sofaprater, debatter m.m

SOFAPRATER er blitt vår POPULÆRE spesialitet må sies. Ekstra mange publikummere er tilstede for å høre og se.
Det er trendekspert Helle Tjaberg som i år skal lede årets sofaprater. Gøy, ikke sant?
Trendekspert Helle Tjaberg leder årets sofaprater


 Stefan Nilsson, Sveriges fremste trendekspert i prat med vår norske Gunn H Øye under fjorårets messe. Stefan Nilsson kommer også i år for ta pulsen på god design i Bergen.


Også nyheter må nevnes!

NYHETER av 2013:

Trendsoner - mer informasjon kommer. Velkjente bransjepersoner vil lede sonene.

Digitale hjem gjør at messearenaen utvides. Ny etasje med alt av teknologiske løsninger du kan tenke deg til hjemmet vil finne sted. Det er prosjektkollega Janne Gullaksen som utvikler denne avdelingen.

Vi skal sette fremtidens hverdag på kartet i Bergen by. Det er  populære SIGNE SHINELLER som leder etasjen for Digitale Hjem hele messehelgen gjennom. Vi kan forvente oss topp kvalitet og god stemning med denne dama i spissen!

Signe Schineller fra fjorårets messe - her kommenterer hun Speedstylingen.


Takk til hele bransjen for godt samarbeid. Takk til messeteamet: Linn, Janne, Siw, Jan Olav, Einar, Heidi, Christin, Sasja og Magnus. Dere skal få et eget innlegg - dere gjør messen flott og verdt å holde fast ved!
Nå bare jobber vi på og gleder oss sammen!


 Trude Vaaga,
 Prosjektleder Interiør & boligmessen i Bergen//For Possibility AS
 


4 kommentarer:

lillpastill sa...

Jeg gleder meg som et lite barn!! ♥

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

det gjør vi og;-) Vi snakkes!!

Anette Willemine sa...

Søren klype, dette blir bra, Trude! Gleder meg stort til en ny, flott opplevelse med SÅ mye inspirerende og dyktige mennesker. Helgen er selvfølgelig booket inn hos dere!

Ønsker deg en strålende helg og masse lykke til med videre forberedelser og arbeid frem mot messen!
Klem,
Anette Willemine

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

Takk for kommentar, skjønne Anette Willemine!