søndag 19. mai 2013

moa & kaffekoppen

SOMMERDAG - DET HAR VI HATT I DAG.
- med strålende solskinn og badeliv i Kongens hage, Gamlehaugen.

Med familie og venner har vi hatt frokost, lunsj og middag utendørs. Utelivet er endelig startet. Stress har byttet plass med deilig sommerenergi, og det kan være godt iblant.

Denne fine dagen skal avsluttes med et like fint innlegg her på bloggen.
For det er jo nemlig slik at uten gode relasjoner til dyktige mennesker, så har vi lite å invitere til, når høsten kommer og messehelgen står for tur. Sammen får vi til å skape en messehelg full av overraskelser og opplevelser.

Kanskje har du lagt merke til disse enkle, stilrene bildene til "moa & kaffekoppen"? Se innom henne her: http://moastidrom.blogspot.no


Jeg elsker denne skjøre,  nakne looken i bildene til Monica Lindblad . Og tenk vi får bruke henne som messeinspiratør i år!
Jeg tok en prat med henne....
* Hvem er egentlig Moa....?

-Moa. Monica ; har skrevet på bloggen moa & kaffekoppen i flere år, og er nå på instagram. I disse dager jobbes det med utgivelse av nettmagasinet SIGN - et prosjekt jeg har med min beste venn og makker Holmberg. Min faglige bakgrunn er spesialpedagog og dekoratør.

*Hva er ditt forhold til design/interiør?

- Jeg er nok litt over gjennomsnittet. Jeg er opptatt av design og formuttrykk. Og er bevisst på mine innkjøp av designikoner. Jeg har en forkjærlighet til enkle former, noe som gjenspeiler hele min livsstil. Enkelhet i både form og farge.

*Hva er estetikk for deg?
 
-Estetikk er viktig for meg. Veldig viktig faktor, faktisk. Estetikk er det sanselige, visuelle - det vakre og skjønne. Er avhengig av å omgi meg i estetiske omgivelser i form av utforming, detaljer etc. 

*Hva er det viktigste i ett bilde for deg?

-Bilder /fotografier er en stor lidenskap hos meg! Jeg faller selv for bilder som har en edge av det "uperfekte perfekte", oftest et enkelt uttrykk - lite som gir mye. Som gjør meg nysgjerrig og som kan ha en story i seg. 

I universet instagram finnes det 1000-vis av inspirerende fotografier jeg nyter hver eneste dag.

*Favorittmat?

-Litt vanskelig, er generelt glad i så altfor mye. Tror nesten jeg kan bli servert det meste ( noen unntak da!) men er jeg i selskap med fine folk og det er god stemning - blir måltidet en uansett en suksess!

*Favorittdrikk?

-Kaffe! & veldig glad i vin!
 
Både kaffe og vin venter på høstens messe sammen med instagrammere, bloggere og designinteresserte folk fra hele landet - estetisk inspirasjon kan vi og garantere  Moa!! Så gleder vi oss til å se deg der hele helgen!
 
 
 

 

2 kommentarer:

Anonym sa...

I'm not sure where you're getting your info, but great topic.
I needs to spend some time learning much more or
understanding more. Thanks for wonderful information I was
looking for this information for my mission.

my page - Online Batman Games

Elena Gardin sa...

I love Moa! I've been following her first in Pinterest and now I'm addict to her pictures in Instagram. Her stream is a ongoing source of inspiration, always consistent with her favourite themes, i.e. simplicity, beauty and whiteness. I enjoyed the interview a lot.

Elena