torsdag 1. august 2013

LINDA ELMIN DELTAR I JURY

 
OH YES!
Jeg synes det er rått å få samarbeide med så mange dyktige mennesker! Linda Elmin er en av dem. Hun har tidligere jobbet i motebransjen før hun gikk over til PR og jobbet med kommunikasjon for anerkjente norske og internasjonale mote- og interiørmerker. Nå jobber hun som freelans skribent og stylist, mange kjenner henne antagelig fra bl.a Elle Decoration. Linda eier og driver en av Norges førende nettbutikker, hviit.no
 På sin private blogg har hun skrevet om årets speedstyling som avholdes på messen 19 oktober, se her:
 
Sammen med Norges fremste stylistpar, Kråkvik & D`orazio og sjefredaktør i Elle Decoration, Annicken Vargel, skal nemlig Linda kåre årets speedstylist.
 
Jeg tok en liten prat med Linda for å høre hvilke forventinger hun har til høsten:
 
 
 
*Hva forventer du av årets speedstylingfinalister?
 
Mye kreativtitet, humor, og farger. Jeg håper at finalistene får vist frem sin egen personlighet i stylingen, og at de klarer å holde på sin egen stil samtidig som de løser oppgavene med et utrykk som gjør at jeg  jeg vil ha mer, ser mer.
 
*Hvilke forventninger har du til messen i Bergen?  
 
Store foventinger! Juleaften, bursdag og  17, mai på samme dag! Dette blir mitt første besøk på messen, men jeg har har hørt så mye bra og gleder meg veldig. Jeg gleder meg til å møte kjente, fine folk igjen og bli kjent med nye spennnende mennesker med sammen passion for interiør som meg. Til neste år håper jeg vi kan stille med egen stand med hviit.no, nei jeg håper ikke, vi SKAL det!
 
*Hva er design for deg? Favoritter?
 
Design for meg er så mye, men først og fremst et det at det gir meg en WOW  følelse. Et produkt må være praktisk eller rett og slett så vakkert at jeg ikke kan motstå det.  Det må vekke en følelse i meg for at jeg skal kjøpe det inn. En designer må fornye seg, men samtidig beholde sitt unike utrykk, noe som absolutt kan være utfordrende, og mange faller dessverre i den fellen. Jeg heier på norsk design og gleder meg til å se hva den nye vinen av norske designere kommer med i fremtiden. 
 
Vi ser frem til å ha deg på messen Linda - juryen er meget godt rystet med deg på laget!
 

1 kommentar:

Anette Willemine sa...

Spennende å ha med Linda på laget deres i år!

:)