fredag 6. september 2013

Hans-Petter Nygård-Hansen kommer!
Som de fleste av dere lesere vet, er årets messe ekstra spesiell! Vi er stolt over vår nysatsning DIGITALE HJEM og gleder oss til å invitere publikummere til en messearena som innehar to messehaller og eksklusive vrimlearealer. Ikke bare er vi stolte, men vi ser også helt klart betydningen av å sette den digitale hverdag på dagsorden. La oss gjøre Bergen til en arena hvor kunnskap rundt fremtidens teknologiske løsninger diskuteres og deles. Selvsagt skal vi gjøre det med faglig tyngde og stil!
 Det er en stor glede å informere om at Hans-Petter Nygård-Hansen kommer på messen for å holde foredrag om nettopp Digitale Hjem. Lørdag 19 oktober er du velkommen til å høre han snakke engasjert om dette.

FAKTA:
Hans-Petter ble ikke født med ski på bena, men med et tastatur i hånden. Fra tidlig alder ble det bestemt – det var «data» han skulle jobbe med.

Ved siden av HansPetter.info jobber Hans-Petter som senior rådgiver i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden.Kiese med spesiell fokus på sosiale- og digitale medier, i tillegg til Telekom og IKT.

I 2012 ble Hans-Petter kåret til ”årets personlighet i sosiale medier” av iQualify og Kampanje og i 2013 ble HansPetter.info  kåret til Norges mest innflytelsesrike PR og kommunikasjonsblogg av CisionWire.

Han er en populær foredragsholder og for mange er Hans-Petter først og fremst kjent som @hpnhansen. Du finner Hans-Petter stort sett i alle store og små sosiale nettverk.

Hans-Petter har sin utdanning fra Norges Informasjonstekniske Høgskole og er født og oppvokst i Sandefjord.
Les mer på bloggen hans: www.hanspetter.info
 
Dette ser vi frem til - hjertelig velkommen til Bergen Hans-Petter!!
 
 


Ingen kommentarer: