tirsdag 17. september 2013

Spennende utstiller på Digitale Hjem


Visste du at Allkopi er mye mer enn A4 kopier? 
I Sandviken i Bergen ligger en av Allkopis 20 avdelinger, med printmuligheter på utallige materialer og formater, eget fotostudio og et friskt nytt utsmykningsteam. I år stiller de som utstiller på Interiør & boligmessen, Hall B/Digitale Hjem med tøffe produkter.

 

Allkopi er Norges største grafiske bedrift og en del av Service Point Solution, et spanskeid konsern med grafiske bedrifter i hele verden. Allkopi har 20 avdelinger over hele landet, designavdeling, to fotostudios og en ny enorm produksjonsfabrikk innflytningsklar i oktober 2013. 
Fotostudioet i Sandviken ble etablert i 2011 og ble raskt en stor suksess. Kombinasjonen studio, print, god prosjektstyring og visuell teft i samme hus viste seg å være en uslåelig kombinasjon.
I løpet av de siste årene har Allkopi utviklet en tjeneste og finjustert team over hele landet som hjelper bedrifter med å smykke ut sine lokaler. Produktutviklingen av visuelle løsninger er i høysetet, og i løpet av høsten kommer flere nye og spennende produkter. 

Med oppdrag for bedrifter som Scandic Hotels, Statnett sitt nye hovedkontor i Nydalen i Oslo, Cornelius på Holmen, Statoil Fuel & Retail sitt hovedkontor på Majorstua, Kjøttbasaren, Energy Piping og Fram museet på Bygdøy er Allkopi nå en erfaren aktør innen utsmykning. Vi gleder oss til å se alle muligheter! Du finner dem som utstiller i etasjen for Digitale Hjem. Velkommen.
 

 

Ingen kommentarer: