onsdag 18. mars 2015

HANDMADE IS THE NEW BLACK

Messens designrådgiver, Siw Haveland, har stor tro på årets tema for messen og gleder seg over å ta et dypdykk i godt håndverk og jobbe det frem på høstens messe.  
Årets designregi har et tema som er bygget opp rundt det som er hjemmelaget, vi velger å kalle det «Handmade is the new black».

 

Vi ser en stor interesse i det å skape noe selv, autentiske røtter og hjemmelaget er trygt og ekte, forteller Siw. Når verden er så tett på oss og vi er tilgjengelige døgnet rundt, blir det enda viktigere å skape egne tradisjoner, men i et moderne format og basert på hjemmelaget håndverk. Å bake et brød sammen med en god venn, eller bygge en fuglekasse sammen med noen kan skape herlige øyeblikk i hverdagen. 
Den følelsen av å bare stoppe tiden litt, er magisk, understreker hun.

I følge Siw er Craft-a-noon et  uttrykk som vekker oppsikt for tiden. Det betyr noe så enkelt som «håndverk etter middag». Messen ønsker å bygge gode relasjoner blant unge og gamle rundt dette temaet. Det fins så mye vakkert håndverk i hjemmene våre, nå er det på tide å løfte dette opp og fremme godt håndverk, legger hun til.
 
Ble du nysgjerrig og har lyst til å vite mer om årets designregi, så følg oss.
Vi legger ut spennende inspirasjon her på bloggen fremover.
 
 
 

 

Ingen kommentarer: