mandag 10. august 2015

NÅ SKAL DU HØRE...


INTERIØR & BOLIGMESSEN I GRIEGHALLEN/BERGEN 16.-18. OKTOBER.
Norges salgs og publikumsmesse.

Dette er en messe vi bare "MÅ" snakke om. En messe med mening: Et ferskvareprodukt som er skreddersydd til hver minste lille detalj.  For bransjen og for tusenvis av publikummere.


Fotokilde: Årets inspirator, Anouk Brands

Foto: Messens fotograf, Tove Lise MossestadNå skal du høre!

DESIGN TIL FOLKET - det er noe av det viktigste vi formidler med messen. Dette er en messe for alle som vil - om du er litt interessert, middels interessert eller bergtatt av interiør og design. Vi har unike opplevelser for alle og enhver. Derav messens undertittel fra etableringsåret 2011: "Individualisme i praksis". Er ikke det fint?
Noe for enhver smak - på messearenaen. Arenaen som byr på fysiske møter og opplevelser du ikke finner i magasin eller på nett. Messen gir rom for unike møter mellom mennesker. Messen sørger for "ta på - lukte - prøve - smake - lytte - lære opplevelser".

Anouk Brands er bare ett av de store interiørnavnene som skal vekke begeistring, inspirere og gi store designopplevelser messehelgen gjennom.
 
Ved å invitere designere så vel som interiør og møbelforhandlere inn på en messearena håper vi å folkeliggjøre design, og å senke terskelen – og skuldrene – for folk som ønsker å lære mer om design, men som ikke helt vet hvor de skal begynne.
Årets tema har fått navnet Handmade is the new black. Et tema som vi brenner for sett i lys av den moderne tiden vi lever i.En av Norges beste stylister, Kirsten Visdal ,er inderlig opptatt av vår norske kulturarv og gamle håndverksteknikker. Hun vil delta med sitt  eget konsept MJØLK, samtidig som hun hele helgen står klar til å formidle og vise ulike props relatert til håndverk og tradisjoner.
 
Hele messen kan leses om  på hjemmesiden, og om litt publiseres også årets program.

Visste du forresten at:
Interiør & boligmessen ble første gang arrangert i 2011, og har på kort tid rukket å etablere seg som en av Norges viktigste arenaer for presentasjon av ny design og interiør. Messen har et sterkt faglig innhold, men det er først og fremst det å skape gode opplevelser for publikum som står i fokus. En rekke store navn i designverdenen gjester messen hvert år, og spennende foredrag, workshops og lanseringer står sentralt hele messehelgen.
 
Følg oss videre frem mot arrangementstart - vi lover messenytt underveis.