tirsdag 29. september 2015

NORDENS FREMSTEFoto: Nina Ruud
 
Stylistene Kråkvik & D`Orazio er blant de store navnene som gjester messen 16.-18. oktober.
Les intervju med dem under.


Styling: Kråkvik & D`Orazio Foto: Siren Lauvdal


Kråkvik & D`Orazio er ansett som Nordens fremste stylister og med egen butikk i Oslo, Kollekted By, har de nok å gjøre. Nå klargjøres produkter til messen i Bergen. De gleder seg til å stille ut en rekke objekter for salg på Jotuns stand. Vi tok en prat med dem.

Hva tenker dere om årets messe i Bergen?

Vi gleder oss til årets messe i Bergen! Med så mange spennende utstillere og bidragsytere fra inn og utland, vet vi dette blir bra! Spesielt gleder vi oss til pop-upen til Kirsten Visdal med Mjølk. 
Messen har blitt et viktig møtested for bransjen.

 Dere skal style Jotuns stand – hva kan publikum forvente seg?

Denne gangen har vi bestemt oss for å la andre ta seg av stylingen. Farger og komposisjon er personlig og vi ønsker at folk aktivt får delta i det å lage egne, spennende collage av de nyeste, vakreste fargene til Jotun Lady, malte elementer og diverse interiørprodukter fra vår butikk, Kollekted by.

Standen blir derfor et dynamisk sted der en både kan lage egne stilleben, i tillegg til å få fargekonsultasjoner med de dyktigste folka fra Jotun. 

Vi har også en Instagram konkurranse der en kan vinne supre premier! 

En trenger ikke være stylist for å sette sammen farger og objekter en selv liker. Vi ser etter det personlige og unike, og håper og ønsker at så mange som mulig deltar.
 


Tanker om tiden og årets messetema Handmade is the new black?

Samfunnet er i endring. Det er en overflod av informasjon og masseproduserte produkter. Vi er lei av fancy innpakninger og varer uten personlighet.. Som en naturlig reaksjon trekker vi mot det mer ekte og ærlige.

Håndverket er i ferd med å forsvinne og det er viktig å belyse tema for å ta tilbake og bevare kulturarven vår. Derfor er det så veldig viktig at årets tema også i Bergen handler om nettopp dette.

Det håndlagde og unike handler om så mye mer enn trender. Vi vil heller si at det er en viktig endring i måten vi tenker på og hva vi ønsker å omgi oss med. Kvalitet er viktigere enn kvantitet. Og personlighet er alltid viktigst!

Så vi kan enkelt konkludere med at tema er perfekt! Og vi gleder oss!
Hjertelig velkommen til årets publikumsfest!
 

 
 

Ingen kommentarer: