torsdag 23. mai 2013

Blomme!

 
 
 
 
Blomme har en sterk forkjærlighet for nederlandsk design! Det er Anne-Cathrine Vislie, Anca, som er innehaver av denne spennende nye nettbutikken. Se mer på blomme.no
Nederlandsk design nyter stor respekt internasjonalt, og er kjent for å kombinere orignalitet med funksjonalitet. Nederlandske interiører har ofte lyse og harmoniske fargepaletter med innslag av frisk neon og sterke grafiske mønstre. Bruk av materiale og fargevalg gjør at nederlandsk produktdesign passer godt som et friskt supplement til en ren, lys og nordisk stil. Ambisjonen til Blomme er å gi interiørinteresserte ny inspirasjon gjennom ny design - ting og produkter som ikke har vært eksponert eller tilgjengelig i Norge før.
Blomme representerer pt nederlandske designere Jurianne Matter, Tas-ka, ENGEL, byBjor, byAMT, Ontwerpduo, Nala Design og Keecie på det norske markedet.  Kolleksjonen inkluderer papirdesign og papirprodukter, ulike tekstilprodukter som puter, duk, sengetøy og kjøkkenartikler for voksne og barn, partyeffekter og barneartikler, stearinlys, smykker og diverse skinnprodukter; vesker og lommebøker. Se bare her:
 
 
 
JURIANNE MATTER
Jurianne Matter er en nederlandsk papirdesigner og stylist med forkjærlighet for papir, tekstil og mønsterdesign. Alle produktene er produsert i Nederland og tar i bruk økologisk papir og økologisk plastemballasje.  
Produktet" Blom"  var det som utløste ønsket om å ha sitt eget distribusjonsfirma og er også inspirasjonen til navnet Blomme, forteller Anca.
 
 
 
 
 En av messens satsningsområder er å integrere nye aktører og ny design på messen. Det er en glede at Blomme kommer og viser oss spennende nytt og god nederlandsk design. Vi gleder oss Anca!
 

1 kommentar:

signe schineller sa...

Knallfine ting. WOW: Herlige farger